Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2024

Повідомлено про підозру жінці, яка налагодила бізнес на збуті макової соломи (ФОТО)

За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури 40-річній жительці міста Могилева-Подільського повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства,  підозрювана впродовж тривалого часу займалась продажем особливо небезпечного наркотичного засобу  –  макової соломи.   

Після чергового збуту наркотичного засобу правоохоронці її затримали.

У ході санкціонованих обшуків у неї виявлено та вилучено 2 мішки з сухою речовиною, ззовні схожою на рослини маку, дві сумки з цілими та пошкодженими рослинами маку, п’ять пакетів з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на подрібнений мак, а також пристрій для мелення і просівання макової соломи.

Судом до зловмисниці застосовано запобіжний захід.

У разі доведення винуватості у скоєному інкримінованому кримінальному правопорушенні перед судом, підозрюваній загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділенням Могилів-Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

           

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 156