Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2024

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца провів нараду на Вінниччині (ФОТО)

Під час робочої поїздки до Вінниці заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца провів нараду з керівниками правоохоронних і силових структур регіону, а також керівництвом структурних підрозділів обласної й окружних прокуратур.

Головним питанням наради було обговорення першочергових завдань, які визначено для всіх органів правопорядку як пріоритетні.

«Наші зусилля мають спрямовуватися на ефективне документування та розслідування воєнних злочинів країни-агресора, злочинів проти основ національної безпеки України, протидію корупційним проявам, злочинам у бюджетній сфері, у сферах кібербезпеки, незаконного обігу наркотиків і зброї», – зазначив заступник Генпрокурора.

Водночас він додав, що актуальними залишаються правопорушення у сфері екології, землекористування, захисту дітей, домашнього насильства.

«Також на Вінниччині – у прикордонному регіоні – особлива увага органів правопорядку має приділятися фактам незаконного перетину державного кордону та переправлення через кордон контрабандних товарів», – підкреслив Ігор Мустеца.

Акцентувавши на проблемних питаннях, які потребують додаткових заходів реагування, він заслухав пропозиції від учасників наради щодо активізації таких заходів.

«Наголошую, що зусилля всіх правоохоронних і силових структур мають бути скоординованими та спрямованими на забезпечення прав людини», – резюмував заступник Генерального прокурора.

Участь у нараді взяли керівник Вінницької обласної прокуратури, начальник Управління СБУ у Вінницькій області, начальник ГУ Нацполіції у Вінницькій області, начальник Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ та начальник відділу протидії кіберзлочинності в області Департаменту кіберполіції НПУ.

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 256