Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2024

Засуджено вінничанина, який медичною голкою колов жінок (ФОТО)

Суд визнав обґрунтованими доводи прокурора Вінницької окружної прокуратури та визнав винуватим вінничанина у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 263, ч. 4 ст. 296 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння; зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу; хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, якщо воно вчинене із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Прокурором доведено, що підсудний, здійснював хуліганські дії. Він медичною голкою, колов жінок, завдаючи їм тілесні ушкодження. Його жертвами стало 9 місцевих жительок.

Зазвичай чоловік колов жертв у сідниці. А одній із потерпілих зловмисник, наніс ще й множинні тяжкі проникаючі поранення грудної клітки, які були небезпечними для життя потерпілої.

Крім того, під час санкціонованого обшуку в помешканні злочинця виявлено та вилучено 32 набої калібру 9,0 мм. Дозволів на їх зберігання чоловік не мав.

Суд визнав підсудного винуватим у вчиненні інкримінованих злочинів. Призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Наразі, вирок ще не набрав законної сили.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 456