Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2024

Про актуальні питання щодо державної служби йшлося на семінарі у прокуратурі

У Вінницькій обласній прокуратурі під головуванням її очільника Олексія Химченка відбувся навчально-практичний семінар щодо актуальних питань реалізації законодавства про державну службу.

Участь у заході взяли начальники структурних підрозділів апарату обласної прокуратури, керівники окружних прокуратур, державні службовці органів прокуратури Вінниччини.

Як зазначив керівник відомства Олексій Химченко зміни у сьогоденних реаліях нашого життя вимагають постійного оновлення, покращення та адаптації законодавства про державну службу до нових умов.

У рамках семінару обговорювалися актуальні питання практичного застосування законодавчих змін у період дії воєнного стану. Також, проаналізовано зміни у процедурі надання щорічних відпусток, розмежування повноважень керівника обласної прокуратури та окружних прокуратур, порядку встановлення відповідності державного службовця займаній посаді та інше.

Для проведення семінару запрошено заступника начальника Західного міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби – начальник відділу у Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернівецькій областях Володимира Бражевського.

Учасники семінару обговорили найбільш актуальні питання, у тому числі законодавчі новели проходження державної служби.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 363