Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2024

Вбив власну матір – чоловікові повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині ( ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством установлено, що 26.02.2024 додому до 51-річного вінничанина прийшла його мати. Під час спілкування у них стався словесний конфлікт. У чоловіка виник злочинний умисел спрямований на протиправне заподіяння смерті рідній людині.

Реалізуючи свій намір, усвідомлюючи явну перевагу перед матір’ю, він взяв до рук книгу та цілеспрямовано наніс нею жінці множинні удари в область голови. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

                

Наразі прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо обрання  підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до15 років.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділення відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 248