Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2024

Заступник керівника обласної прокуратури здійснив виїзний прийом громадян (ФОТО)

На виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» та відомчих нормативних актів Офісу Генерального прокурора заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Олександром Гуріним, з метою реалізації прав громадян на звернення, проведено прийом жителів Хмільницького району за місцем їхньої роботи і проживання.

На прийомі у Козятині громадян цікавили питання належного забезпечення органами місцевої влада прав на доступну освіту учнів 9-11 класів, забезпечення житлом та виплати коштів соціального спрямування, неналежного здійснення досудового розслідування по окремим кримінальним провадженням.

                      

У Хмільнику осіб, які прийшли на прийом до представника обласної прокуратури, також турбували питання стану досудового розслідування в окремих кримінальних провадженнях.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівником Хмільницької окружної прокуратури.

Звернення громадян, які побували на прийомі, прийняті до розгляду обласною прокуратурою.

На питання, вирішення яких не відноситься до повноважень органів прокуратури, надані аргументовані роз’яснення щодо функцій органів прокуратури та компетенції органів влади і контролю уповноважених на вирішення піднятих питань.

В основі організації роботи органів обласної прокуратури зі зверненнями громадян лежать вимоги сьогодення щодо людинорієнтованого підходу до їх вирішення та забезпечення об’єктивного, всебічного, своєчасного розгляду, вжиття заходів до поновлення порушених прав громадян. Тому, враховуючи віддаленість населених пунктів від місць дислокації окружних прокуратур особистий прийом громадян проводиться з виїздом у міста і районні центри області, а також із застосуванням електронної системи відеоконференц або скайп-зв’язку.

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів обласної прокуратури  

 

кількість переглядів: 281