Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2024

У Вінницькій обласній прокуратурі провели круглий стіл із суддями, правоохоронцями та представниками адвокатури області (ФОТО)

20 лютого за ініціативи керівника Вінницької обласної прокуратури Олексія Химченка за круглим столом зібралися прокурори, судді, представники адвокатури, поліції та органів виконання кримінальних покарань Вінниччини.

Відбувся активний діалог учасників круглого столу з питань взаємодії суду з учасниками судового провадження та забезпечення дотримання розумних строків розгляду кримінальних проваджень.

Обговорено питання здійснення дистанційного судового провадження в умовах воєнного стану, належного виконання приводів свідків, забезпечення участі учасників судового провадження мобілізованих до лав Збройних Сил України, а також забезпечення явки в судові засідання осіб, до яких неможливо застосувати привід або місце перебування яких невідоме.

Присутні надали свої конструктивні пропозиції для підвищення ефективності взаємодії у кримінальному провадженні та домовилися вжити ряд конкретних заходів для сприяння виконання завдань кримінального провадження.

  

                                               

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 434