Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2024

Забезпечення правопорядку в регіоні ‒ спільне завдання правоохоронних органів Вінниччини (ФОТО)

Керівник Вінницької обласної прокуратури Олексій Химченко 16 лютого провів координаційну нараду з керівниками правоохоронних органів щодо забезпечення законності і правопорядку в регіоні.

Обговорили ефективність взаємодії правоохоронних органів області у сфері протидії злочинності, у тому числі її організованим формам в умовах правового режиму воєнного стану.  

Очільник відомства відзначив позитивні здобутки, яких досягнуто спільною та злагодженою роботою правоохоронців у минулому році.

Разом з тим Олексій Химченко наголосив, що в умовах сьогодення пріоритетними у роботі залишається встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочинів проти основ національної безпеки України, забезпечення невідворотності їх покарання, фіксація та розслідування злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, підготовки інформації про них до міжнародних судових інстанцій.

Водночас прокурор зауважив: «Необхідно акцентувати увагу у роботі на викритті: корупційних правопорушень, забезпеченні відшкодування шкоди спричиненої злочинами, в тому числі від ухилення від сплати податків, із незаконним обігом підакцизних товарів, шахрайства, ухиленні від мобілізації, злочинів щодо незаконного збуту вогнепальної зброї та захисті найуразливішої категорії – наших дітей».

Підбиваючи підсумок наради Олексій Химченко наголосив, що тільки у співпраці всіх правоохоронних органів регіону можливо виконати завдання, які стоять перед правоохоронцями сьогодні.

За результатами координаційної наради погоджено спільні заходи спрямовані на протидію злочинності в умовах воєнного стану, які правоохоронці Вінниччини реалізовуватимуть найближчим часом.

   

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 288