Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2024

Підсилення пріоритетів, усунення недоліків – прокурори Вінниччини обговорили результати роботи за 2023 рік (ФОТО)

Прокурори Вінницької обласної прокуратури та окружних прокуратур області 19 січня взяли участь в оперативній нараді з обговорення результатів роботи у 2023 році. 

Керівник обласної прокуратури Олексій Химченко озвучив стан справ на основних напрямах. Він наголосив, що з часу повномасштабного вторгнення росії на територію України пріоритетом для органів прокуратури, як і для всіх державних органів, є питання війни:  

«В умовах сьогодення пріоритетним у роботі залишається встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочинів проти основ національної безпеки України, забезпечення невідворотності їх покарання, фіксація та розслідування злочинів проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, підготовки інформації про них до міжнародних судових інстанцій», – наголосив Химченко. 

  

У ході наради заступники керівника та очільники структурних підрозділів доповіли про роботу на своїх напрямах, окресливши заходи щодо вирішення проблемних питань. 

Олексій Химченко наголосив, що ці питання є спільними для всіх правоохоронних органів регіону, але роль прокуратури є координуючою та визначальною: 

«Роль органів прокуратури має бути вагомою у забезпеченні законності. Жодного формалізму в роботі! Робота кожного прокурора – це обличчя прокуратури загалом, а людиноорієнтований підхід – пріоритет», – резюмував керівник прокуратури. 

  

  

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 590