Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2023

Дарувати дітям радість – прокурори передали подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (ФОТО)

Не змінюючи традицію опікуватись дітьми, які потребують особливої уваги і піклування, у передріздвяно-новорічні дні працівники Вінницької обласної прокуратури завітали до вихованців Вінницького та Тульчинського обласних спеціалізованих будинків дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки та двох дитячих будинків сімейного типу, а також прийомної сім’ї – внутрішньо переміщених з Херсонської та Донецької областей.

Прокурори заздалегідь поцікавилися, чого найбільше на сьогодні потребують ці заклади і сім’ї та привезли їм необхідні речі для побуту й розвитку дітей, а також смаколики.

Вітаючи хлопчиків та дівчаток зі святом, очільник відомства  Олексій Химченко побажав їм більше світлих моментів у житті, віри у дива і щоб найзаповітніші мрії збувалися, а  діти росли щасливими під мирним небом. Ми робимо все задля цього.

Діти, в свою чергу, також приємно порадували гостей. Вони підготували для них справжні святкові концерти, продемонстрували свої творчі та спортивні здібності.

                       

                                                                        
Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 663