Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2023

Трьом мешканцям Київщини, які здійснили розбійний напад та заволоділи грошовими коштами підприємства повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою трьох мешканців Київщини, які здійснили розбійний напад та заволоділи грошовими коштами підприємства.

Досудовим розслідуванням установлено, що чоловіки 7 серпня 2023 року приїхали до Теплицької територіальної громади Вінницької області, де погрожуючи предметом зовні схожим на пістолет, скоїли розбійний напад на охоронника сільськогосподарського підприємства та заволоділи грошовими коштами в сумі майже 250 тис. грн.

Наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України. Слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області задоволені клопотання слідчого, погоджені прокурором, та до підозрюваних застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочинів.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         

         

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 3717