Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2023

В обласній прокуратурі обговорили підсумки роботи за півріччя

Під головуванням керівника Вінницької обласної прокуратури Олександра Бутовича 27 липня проведено оперативну нараду з обговорення результатів роботи органів прокуратури області у першому півріччі 2023 року, першочергові завдання щодо ефективного виконання визначених законодавством повноважень в умовах воєнного стану.

У заході взяли участь перший заступник та заступники керівника обласної прокуратури, керівники самостійних структурних підрозділів обласної прокуратури, керівники окружних прокуратур та їх заступники.  

Відкриваючи нараду, Олександр Бутович відзначив, що у поточному році, з урахуванням стану законності та злочинності в регіоні, прокуратурою проведено низку організаційних заходів, завдяки яким досягнуто певних позитивних результатів.

Водночас очільник відомства наголосив, що важливе значення для захисту інтересів держави має забезпечення системної протидії кримінальним правопорушенням проти основ національної безпеки держави.

Керівник обласної прокуратури також акцентував увагу на протидії незаконному перетину державного кордону, посиленні боротьби з корупцією, організованою злочинністю, злочинами у бюджетній та податковій сферах, охороні довкілля, виявлення фактів незаконного обігу підакцизних товарів, протидії незаконному обігу наркотиків.

Олександр Бутович зосередив увагу присутніх й на захисті прав дітей, профілактиці домашнього насильства та інших пріоритетних напрямах, визначених Генеральним прокурором.

Підбиваючи підсумки наради, Олександр Бутович наголосив на підвищенні ефективності роботи, вжиття вичерпних заходів до якісного виконання прокурорами наданих законом повноважень в умовах воєнного стану.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 7481