Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2023

Вкотре припинено незаконне виробництво контрафактного алкоголю: результативна операція проти незаконного обігу підакцизних товарів (ФОТО)

Вінницькою обласною прокуратурою у взаємодії з Управлінням стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області припинено діяльність групи осіб, зайнятих незаконним виготовленням та розповсюдженням контрафактних алкогольних та тютюнових виробів.

У ході проведення 26 обшуків, які відбулися 13.07.2023, вилучено значну кількість незаконного алкоголю та цигарок.

Під час здійснених заходів зупинено роботу цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.
Спеціалізоване обладнання, пакувальні матеріали, тару та транспортні засоби, що використовувалися під час вчинення злочину, – вилучено.

Також було виявлено та вилучено 4300 літрів фальсифікованого алкоголю в тетрапакетах та пластиковій тарі, 1900 літрів спирту, який зберігався у бочках, і слугував сировиною для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

У результаті операції вилучено 5672 пачок фальсифікованих цигарок. Це свідчить про те, що зазначена група осіб займалася не лише виробництвом контрафактного алкоголю, а й незаконним обігом тютюнових виробів.

Працівники Вінницької обласної прокуратури спільно з правоохоронними органами вживають всіх необхідних заходів, щоб притягнути винних осіб до передбаченої Законом відповідальності.

Активна діяльність на цьому напрямку триває.

Просимо громадян сприяти правоохоронним органам шляхом надання інформації про такі факти до Вінницької обласної прокуратури усно на телефон «гарячої лінії» (0432) 67-22-06 або письмово – на електронну адресу [email protected]

          

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1000