Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2023

Чоловікові, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту зброю та бойові припаси, висунуто обвинувачення (ФОТО)

Вінницькою обласною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням раніше неодноразово судимого жителя Могилів-Подільського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Досудовим розслідуванням установлено, що 29-річний чоловік незаконно придбав та зберігав у своєму будинку з метою збуту вогнепальну зброю та бойові припаси, зокрема 2 ручні гранати, пістолет, 189 набоїв до стрілецької зброї, реактивну протитанкову гранату.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1065