Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2023

Азартні ігри – це лише розвага, а не спосіб забезпечити добробут!

Вінницькою обласною прокуратурою, окружними прокуратурами області у взаємодії з правоохоронними органами регіону систематично вживаються заходи щодо протидії незаконній діяльності підпільних гральних закладів на території Вінниччини. 

Незаконні азартні ігри є серйозною загрозою для громадського порядку та безпеки громадян. Кримінальні правопорушення зазначеної категорії не лише завдають збитків державному бюджету, але й стають передумовою вчинення азартними особами інших більш тяжких злочинів.

Закликаємо всіх громадян, яким відома інформація про діяльність незаконних підпільних гральних закладів на території області, до співпраці з правоохоронними органами. 

Тільки разом ми зможемо забезпечити безпеку та порядок на нашій території!

Інформацію про вищевказані факти просимо надавати до Вінницької обласної прокуратури: усно на телефон «гарячої лінії» (0432) 67-22-06 та письмово на електронну адресу [email protected].

Довідково: організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор, що видається відповідно до закону або випуск чи проведення лотерей особою, яка не має статусу оператора лотерей, або організація чи функціонування закладів з метою надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтернет, залежно від обставин вчинення кримінального правопорушення, караються штрафом від 170 тисяч до 850 тисяч гривень із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 560