Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2022

Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно членів організованої злочинної групи, які незаконно виготовляли, зберігали з метою збуту, а також збували психотропну речовину

Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно організатора та двох членів організованої групи, які здійснювали незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, обіг якої  обмежено – амфетаміну, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Члени організованої групи впродовж травня 2021 року – січня 2022 року здійснювали незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут на території одного із сіл Вінницької територіальної громади психотропної речовини, обіг якої   обмежено – амфетаміну, в особливо великих розмірах, однак  вимушено припинили свою злочинну діяльність, оскільки були викриті правоохоронцями.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої злочинної групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1086