Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2022

Прокурором Могилів-Подільської окружної прокуратури погоджено письмове повідомлення про підозру жителю м. Києва за надання неправомірної вигоди прикордоннику при спробі незаконного перетину державного кордону

За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру 27-річному жителю м. Києва у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Слідством установлено, що правопорушник з метою перетину державного кордону України під час проходження прикордонного контролю пред`явив відповідні документи працівникам Державної прикордонної служби України. Отримавши законну відмову у перетині кордону чоловік мав на меті перетнути державний кордон України за будь-яких обставин, після чого надав посадовцю прикордонної служби грошові кошти в сумі 2000 доларів США, як «винагороду» за безперешкодний перетин державного кордону України.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до   4 років.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1373