Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2022

Вінницькою обласною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт стосовно членів організованої злочинної групи, які займалися незаконним збутом психотропної речовини

Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно організатора та двох членів організованої групи, які здійснювали незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини  (ч. 3 ст. 307 КК України).

Члени організованої групи упродовж січня – травня 2022 року здійснювали незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут на території м. Ладижина Вінницької області психотропної речовини – амфетаміну, однак  вимушено припинили свою злочинну діяльність, оскільки були викриті працівниками правоохоронного органу.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2125