Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

Дев’ять років позбавлення волі присудили 48-річному жителю м. Козятина, який вбив свого знайомого

Прокурорами Хмільницької окружної прокуратури та Вінницької обласної прокуратури  в суді доведено винуватість 48-річного жителя м. Козятина у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

За результатами судового розгляду кримінального провадження встановлено, що наприкінці вересня раніше судимий обвинувачений за місцем свого проживання в м. Козятині в стані алкогольного сп’яніння спричинив сварку зі своїм  знайомим. У розпал конфлікту господар оселі, з метою убивства свого знайомого, наніс йому численні удари руками й ногами по різних частинах тіла.

Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень 42-річний чоловік помер.

Хоча обвинувачений не визнав свою винуватість у вчиненому, прокурори Хмільницької окружної прокуратури та Вінницької обласної прокуратури, зайнявши принципову та наполегливу позицію, довели в судах першої та апеляційної інстанції винуватість обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

За результатами розгляду обвинувального акта та наданих прокурором доказів Калинівським районним судом ухвалено вирок, яким обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі.

Вчора, під час судового розгляду Вінницький апеляційний суд погодився з позицією прокурора-апелянта та залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого, а вирок – без змін.  

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1811