Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

У Вінницькій обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди 30-річчя проголошення незалежності України (ФОТО)

Сьогодні, 20 серпня, у Вінницькій обласній прокуратурі відбулися урочисті збори, приурочені відзначенню 30-ї річниці незалежності України.

Керівник прокуратури Олександр Бутович привітав колектив, зазначивши, що День Незалежності для кожного українця – найголовніша дата в календарі. 

«У 1991 році українці отримали те, про що мріяли і боролися багато століть. Але, на жаль, і сьогодні Україна вимушена боронитися від зовнішньої агресії, захищаючи свою територіальну цілісність і суверенність. Тому не всі зустрінуть свято у колі сім’ї, рідних, близьких, – наші захисники відзначатимуть цю дату на бойових позиціях. І ми маємо подякувати їм за можливість святкувати День незалежності під мирним небом».

Також Олександр Бутович подякував колегам за щоденне сумлінне виконання службових обов’язків, наголосивши, що це також персональний внесок кожного у процес розбудови незалежної України. 

Наостанок керівник вручив відзнаки Офісу Генерального прокурора та обласної прокуратури окремим працівникам окружних прокуратур та апарату Вінницької обласної прокуратури.

  

  

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1800