Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2021

У Вінницькій обласній прокуратурі обговорили питання розслідування злочинів проти журналістів (ФОТО)

У понеділок, 31 травня 2021 року, у Вінницькій обласній прокуратурі відбулася зустріч керівника прокуратури Олександра Бутовича з регіональним представником Інституту масової інформації у Вінницькій області Антоном Булгаковим.

У заході також взяли участь заступники керівника Вінницької обласної прокуратури Олександр Смуригін та Антон Ковальський, т. в. о. начальника слідчого управління ГУ НП Олександр Білий, начальник 4-го слідчого відділу Теруправління ДБР у м. Хмельницькому Сергій Гупяк, начальник 4-го оперативного відділу Теруправління ДБР у м. Хмельницькому Олег Манелюк.

Олександр Бутович поінформував про створення міжвідомчої робочої групи з питань аналізу стану досудового розслідування, процесуального керівництва та судового розгляду кримінальних проваджень про кримінальні правопорушення, вчинені стосовно журналістів.

Учасники обговорили стан розслідування актуальних кримінальних проваджень щодо перешкоджання журналістській діяльності в регіоні. Домовилися про перспективну співпрацю з питань протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим стосовно журналістів. Намітили алгоритм дій у разі виникнення зазначених ситуацій.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1533