Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2021

Повідомлено про підозру членам організованої групи, які вчиняли крадіжки (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області повідомлено про підозру 3 членам організованої злочинної групи, які підозрюються у вчиненні замаху на крадіжку та п’яти крадіжок чужого майна, поєднаних з проникненням до житла і заволоділи матеріальними цінностями потерпілих (ч. 5 ст. 185 КК України).

За даними слідства, троє учасників стійкого злочинного об'єднання упродовж 2019–2020 років вчинили замах на крадіжку та п’ять крадіжок чужого майна і грошей з будинків на території Донецької, Київської та Вінницької областей, заволодівши матеріальними цінностями потерпілих на суму понад 538 тис. грн.

Зібраних доказів достатньо для складання обвинувального акта, а тому підозрюваним повідомлено про завершення досудового розслідування та надано доступ до його матеріалів.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів у судовому порядку, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

                

                                    

         

 

 Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1467