Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2020

Прокурори Вінниччини привітали зі святом останнього дзвоника учнів підшефної Мурованокуриловецької школи-інтернату (фото)

Свято  останнього дзвоника завжди урочисте, радісне та надзвичайно хвилююче. Адже випускники вирушають у самостійне життя. Цьогоріч воно проходить у незвичному форматі – в онлайн режимі.

Від імені прокурорів Вінниччини, заступник прокурора області Олександр Павельський привітав учнів, їхніх батьків, педагогічний колектив підшефної Мурованокуриловецької школи-нтернату з святом останнього дзвоника. Звертаючись до випускників,  які перші в історії закінчили школу онлайн, Олександр Павельський сказав:" Упевнений, що ви розпочнете самостійне життя так, що  вчителі, родина, школа пишатимуться вами. Бажаю стати гідними громадянами нашої держави. Вірте в себе, будьте добрими, чесними та небайдужими людьми".

Школярам, які продовжать навчання, заступник очільника відомства побажав гарного та змістовного відпочинку. Слова подяки висловив він усьому колективу школи за мудрість, любов до дітей, за їх віддану працю на благо майбутнього України.

Чимало привітань лунало у день останнього дзвоника випускникам, які не соромились своїх сліз, прощаючись з рідною школою.

                   

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1473