Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

Чоловіку, який повідомив неправдиві відомості про підготовку вибуху в будівлі Вінницького відділу поліції винесено вирок

Вінницькою місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху у Вінницькому відділі поліції.

Слідством встановлено, що в період Новорічних свят,  чоловік, перебуваючи  в стані алкогольного сп’яніння, використовуючи належний йому мобільний телефон, умисно здійснив екстрений виклик на спеціальну телефонну лінію «102» ГУНП в Вінницькій області та повідомив, завідомо неправдиві відомості, про підготовку вибуху адміністративної будівлі Вінницького відділу поліції, розташованої за адресою: вул. Пирогова, 4, м. Вінниця.

Дії злочинця кваліфіковано за ч. 1 ст. 259 КК України.

Під  час  судового  розгляду  прокурором  повністю  доведено  вину обвинуваченого  й  судом  його  засуджено  за ч. 1 ст. 259 КК України до  5 років  позбавлення  волі, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк  2 роки.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1814