Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2020

За позовами органів прокуратури Вінниччини виконано рішення судів на суму понад 300 тис. грн

Враховуючи, що кінцевою метою вжитих заходів представницького реагування є реальне поновлення інтересів держави, органами прокуратури Вінницької області приділяється значна увага стану реального виконання судових рішень.

Як приклад, Бершадською місцевою прокуратурою вжито заходів щодо виконання рішення Північно-західного апеляційного господарського суду про стягнення з одного із сільськогосподарських товариств безпідставно збережених коштів в сумі 25 тис. гривень.

В іншому випадку, реально виконано рішення Теплицького районного суду Вінницької області про передачу безхазяйної нерухомої речі, а саме - нежитлового приміщення площею 48 кв м та вартістю 31 тис. грн, у комунальну власність однієї із сільських рад Теплицького району.

Крім того, виконано рішення Чечельницького районного суду Вінницької області про визнання земельної ділянки площею 2 га та вартістю 250 тис. грн відумерлою спадщиною, а також за однією із сільських рад Чечельницького району її зареєстровано, про що внесено відомості до Державного реєстру.

Робота органів прокуратури області на вказаному напрямі триває.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1598