Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2020

За зловживання службовим становищем та службове підроблення документів секретарю сільської ради оголошено підозру

Прокурором Вінницької області повідомлено про підозру секретарю однієї з сільських рад Калинівського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 364, ч. 1  ст. 366 КК України за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення.

У ході досудового розслідування встановлено, що дана службова особа, будучи уповноваженою на вчинення нотаріальних дій, імовірно, з метою заволодіння її близькими родичами земельними паями померлих осіб, умисно підробила дублікати заповітів на двох своїх доньок та дружину голови сільської ради. На підставі підроблених заповітів вказані особи протиправно отримали право власності на 7 га земельних паїв.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває. Проводяться слідчі дії на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2175