Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Протидія незаконному обігу нафтопродуктів та діяльності нелегальних автозаправних станцій на Вінниччині триває

Сьогодні, 31 січня, у приміщенні ОДА, її очільник Владислав Скальський, спільно з прокурором Вінницької області  Костянтином Мерімеріним, начальником ГУНП у Вінницькій області Юрієм Педосом, в.о. начальника ГУ ДПФ у Вінницькій області Олегом Мартинюком, заступником начальника ГУ ДФС  у Вінницькій області Ігорем Бондарем провів пресбрифінг щодо результатів роботи з ліквідації тіньових ринків нелегального обігу і торгівлі пальним, деревиною та незаконного грального бізнесу.

Владислав Скальський зауважив, -"Робота, щодо протидії незаконному обігу пальним, спрямована, у першу чергу, на викорінення тіньового бізнесу. Акцизний податок зараховується до місцевих бюджетів. Тож коли здійснюється незаконний обіг пального, ці кошти є вкраденими з бюджету громади".

Прокурор області проінформував представників ЗМІ про роботу правоохоронців регіону щодо протидії незаконного обігу контрафактних нафтопродуктів, скрапленого газу та діяльності нелегальних автозаправних станцій.

Костянтин Мерімерін презентував слайдові матеріали, в яких чітко окреслено результати спільної скоординованої діяльності на вказаному напрямку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 2285