Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2018

На Вінниччині взяли під варту шістдесятирічного чоловіка, який познущався над старшою жінкою та здійснив крадіжку чужого майна

За процесуального керівництва Жмеринської місцевої  прокуратури, 60-річному жителю Вінницької області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

Як повідомив заступник  керівника Жмеринської місцевої  прокуратури Андрій Кириченко,  наразі встановлено, що 06.12.2018 близько 22.00 години, підозрюваний, у стані алкогольного сп’яніння, незаконно проник до житла 78-річної мешканки Жмеринського району, з метою заволодіння майном потерпілої. Діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою залякати потерпілу, застосував до неї насильство. Однак не знайшовши коштів у будинку потерпілої, відкрито заволодів деяким майном та покинув приміщення її будинку.

Але на цьому не зупинився. Цієї ж ночі, з метою протиправного заволодіння чужим майном, шляхом вільного доступу, зайшов на подвір’я домоволодіння мешканця цього ж села та з сараю викрав бензопилу та інші речі.

З координованими діями процесуальних керівників Жмеринської місцевої прокуратури та слідчих СВ Жмеринсього ВП ГУНП у Вінницькій області встановлено місце перебування підозрюваного в м. Києві. У процесуальному порядку останнього затримано та слідчим суддею обрано 60-річному чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без можливості внесення застави.

Триває подальше досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2313