Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2018

У прокуратурі Вінницької області оголосили результати конкурсу студентських творчих робіт "10 кроків прокурора до подолання корупції" (фото)

Сьогодні, 30 жовтня, у прокуратурі Вінницької області підбили підсумки конкурсу студентських творчих робіт на тему: "10 кроків прокурора до подолання корупції", проведеного у рамках спільних просвітницьких заходів Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України,  організованих з метою поглиблення співпраці та комунікації між відомствами.

Цьогоріч на конкурс представлено 26 робіт студентів, які навчаються за спеціальністю 081 «Право».

Конкурсна комісія оцінювала творчі роботи за такими критеріями, як актуальність і новизна, креативність і доступність поданої інформації, а також можливість застосування студентських пропозицій у практичній діяльності прокурорів.

Зазначивши, що усім надісланим творчим роботам притаманні ґрунтовність у підході до висвітлення теми і належний рівень правових знань, колегіальним рішенням комісія визначила три кращі.

Це, зокрема, роботи: студентів Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету Юлії Мисак, Вінницького коледжу менеджменту Мирослави Тихонюк та Вінницького Національного аграрного університету Євгенія Вакара, які відповідно, набрали 69, 65 та 63 підсумкових балів.

Як зазначив голова комісії, заступник прокурора Вінницької області Сергій Сухоребрий, - три кращі творчі роботи будуть надіслані до Генеральної прокуратури України для участі у фінальному етапі конкурсу та визначенні остаточних переможців на рівні України. А усім учасникам конкурсу будуть вручені сертифікати.
  
Комісія  щиро вдячна за творчі роботи всім студентам, хто взяв участь у цьогорічному конкурсі.

                                                  

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2579