Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2018

Бережіть життя - дотримуйтесь правил дорожнього руху

Наразі питання дотримання правил дорожнього руху стоїть досить гостро. В першу чергу, це пов'язано з рядом резонансних та трагічних дорожньо-транспортних пригод, які трапилися на автомобільних шляхах нашої держави останнім часом.

Будь яка дорожньо-транспортна пригода це завжди моторошно. А коли вона забирає найцінніше – людські життя, це трагедія, з якою рідним і близьким неможливо змиритися.

З початку року на Вінниччині зареєстровано 49 кримінальних проваджень про дорожньо-транспортні пригоди зі смертельними наслідками. При чому всі вони прямо пов'язані з порушенням правил дорожнього руху. З виїздом на зустрічну смугу руху трапилося 17 подій, 9 випадків у стані алкогольного сп'яніння. За таких обставин загинуло 57 осіб, травмовано-30. Подекуди, винуватці ДТП, бажаючи уникнути відповідальності, залишають місце пригоди.

Всім цим випадкам працівниками прокуратури Вінницької області спільно з слідчими підрозділами Національної поліції надається принципова та професійна оцінка. Жоден винуватець ДТП не уникне відповідальності.

За результатами досудового розслідування прокурорами уже  направлено до суду  23 обвинувальних акти.

Прокуратура Вінницької області вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху - будьте уважними, відповідальними,  перетинаючи проїзджу частину чи їдучі в транспортному засобі, бережіть життя - дотримуйтесь правил дорожнього руху! Травми та летальні наслідки можна уникнути, якщо дотримуватись нескладних норм та правил.

Пам'ятайте - безпека на дорогах починається з кожного учасника руху особисто.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2101