Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2024

Загинув під час боїв за Донеччину. Пам’ятаємо, сумуємо…

Минуло два роки, як боронячи нашу Батьківщину, трагічно загинув Захисник України колишній працівник Вінницької обласної прокуратури старший радник юстиції Андрій Георгійович Кобилянський.

Понад 20 років Андрій Георгійович працював в органах прокуратури Вінниччини на різних посадах. На роботі його цінували й поважали за високій професіоналізм та відданість справі. Всі пам’ятають його як спокійного, виваженого, надійного, щирого, доброго, життєрадісного та впевненого у власних силах, завжди готового прийти на допомогу.  У вільний час любив активно відпочивати та подорожувати Україною.

На війну 46-річний Андрій Георгійович пішов у перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну. Він приєднався до лав 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка ЗСУ. Військовослужбовець мав позивний Коба. Полковник на пенсії став простим солдатом та обійняв посаду командира БМП. Він відважно захищав українську землю.

Мужнє серце нашого Героя перестало битися 21 квітня 2022 року. Під час ворожих обстрілів російських окупантів, у селі Новобахмутівка Донецької області Андрій Георгійович Кобилянський загинув.

У загиблого залишилися дружина, двоє синів, мати та брат.

Весь колектив органів прокуратури Вінниччини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Ми розділяємо біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Світла пам‘ять Герою!

Слава Захисникам України!

                             

                                                

 

кількість переглядів: 312