Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

Прокуратурі України – 30 років: справедливість, закон, захист!

Вінницька обласна прокуратура в структурі органів прокуратури України відзначає 30-річчя з часу заснування.

Прокуратура незалежної України формувалася одночасно з самою Українською державою, її владними інститутами та системами права. У період становлення головним завданням було створити самостійний централізований орган державної влади, який би у системі правоохоронних органів ефективно забезпечував захист від неправомірних посягань на суспільний і державний лад, права й свободи людини засобами та методами, які передбачено законом.

На тридцятому році функціонування прокуратура України пережила чергову реформу, з метою докорінної зміни стандартів своєї діяльності, приведення їх у відповідність до демократичних західних стандартів. Втілення цих стандартів відбувається у щоденній практичній роботі прокурорів та державних службовців органів прокуратури.

Тож вітаючи всіх колег із Днем працівника прокуратури України та 30-річчям з часу створення, закликаю відповідально і професійно виконувати свій службовий обов’язок, забезпечувати надійний захист інтересів суспільства і держави, керуючись буквою Закону.

Вдячний ветеранам прокуратури за відданість справі і вагомі внески у розвиток правового інституту.
Бажаю всім міцного здоров'я, успіхів у професії, щастя в особистому житті!


З повагою

Керівник
Вінницької обласної прокуратури             Олександр Бутович

кількість переглядів: 2513