Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2020

Крадія, який порушив обов'язки застосування запобіжного заходу та намагався втекти, взяли під варту

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури,  у травні 2020 року, органами поліції області викрито та затримано двох молодиків, підозрюваних у скоєнні крадіжки в значних розмірах в одному із приватних помешкань жителів Вінницької області. Зазначимо, що один із них, на час вчинення злочину, був неповнолітнім.

За даними слідства,  вказані особи є громадянами Молдови. Впродовж минулого та цього року скоїли на Вінниччині ряд крадіжок з приватних домоволодінь, за одну з яких вже засуджені, судовий розгляд ще двох обвинувальних актів триває.

Одного із молодиків, який перебував під вартою у кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому наразі триває, на початку вересня 2020 року звільнено з-під варти у зв'язку з внесенням застави.

Бажаючи уникнути кримінальної відповідальності за скоєні злочини, 16 вересня 2020 року, підозрюваний намагався незаконно перетнути кордон України через річку Дністер до Молдови.

Слідчим суддею Вінницького міського суду, 17.09.2020, розглянуто клопотання слідчого, погоджене прокурором, та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1719