Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

У Вінниці викрито злочинну групу, яка підозрюється у сутенерстві (фото)

За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області слідчим управління ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками підрозділу управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, викрито  злочинну групу, яка налагодила незаконну діяльність з надання сексуальних послуг у Вінниці (ч. 3 ст. 303 КК України).

За версією слідства, до організації "бізнесу" причетні 31-річна громадянка Азейбарджану, її 20-річний співмешканець та його 17-річний брат. Вони займались орендою приміщень, де організовували надання сексуальних послуг, які рекламували на інтернет-сайті.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем надання послуг та проживання організаторів

вилучено мобільні телефони, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності тощо.

Крім того, встановлено, що до зайняття проституцією втягнуто неповнолітню особу.

Наразі затримано всіх трьох учасників злочинної групи в порядку статті 208 КПК України. Готуються  повідомлення про підозру.

Довідково: ч.3 ст. 303 КК України - Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією,- карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

                

  
Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1862