Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2020

У Вінниці затримано студента, який ховав згортки "закладки" з особливо небезпечними наркотичними засобами та психотропними речовинами (фото)

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

В одному із дворів спального мікрорайону Вінниці,  10 лютого 2020 року, працівниками поліції затримано молодика, у якого виявлено тридцять полімерних пакетів з речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані та кристалічною порошкоподібною речовиною.

Слідством встановлено, що юнак ховав згорток, так звану, "закладку"  з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, в одному з Вінницьких дворів, де зберігав його, маючи на меті, через один із Інтернет-магазинів у мобільному додатку Telegram, збути.

Згортки з забороненими речовинами  вилучено, 20-річного студента затримано та йому повідомлено про підозру.

Вінницькою місцевою прокуратурою підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1733