Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

На Вінниччині засуджено двох рецидивістів, які втекли з місця відбування покарання та обікрали магазин на 9 тис гривень

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення в суді у кримінальному провадженні щодо двох осіб, які відбуваючи кримінальне покарання у виді обмеження волі, попередньо  домовившись між собою,  здійснили втечу з місця відбування покарання.  До цього вказані особи раніше вже неодноразово були судимими, один 9 разів, інший – 6 разів. 

Для втечі рецидивісти використали темну пору доби та змогли подолати цегляну огорожу.  Після цього, вони, добравшись через дві години до найближчого населеного пункту, за попередньою змовою, незаконно проникли до приміщення продуктового магазину та викрали продукти, цигарки та алкогольні напої на суму 9 тис  грн.

Все, що встигли злочинці, це вжити частину продуктів та алкогольних напоїв, а коли приховували більшу частину викраденого в чагарниках, їх  затримали працівники установи з якої втекли.

Обвинувачем повністю доведено вину вказаних осіб у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна) та ч.1 ст.390 КК України (самовільне залишення місця обмеження волі) і згідно вироку суду рецидивістів засуджено на строк від 4 роки 6 місяців до 5 років позбавлення волі.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2065