Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2018

Немирівською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування резонансного злочину проти громадського порядку та моральності

Немирівською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом наруги над похованням жертв нациських переслідувань. 
Під час досудового розслідування встановлено, що двоє жителів сусідньої області, з метою пошуку речей, які належали безвинно страченим жертвам нациських звірств, приїхали на територію кладовища, що розташоване у  м. Немирів, на місце поховання жертв  часів Другої світової війни.           
У подальшому з метою реалізації жаги до наживи та бажання легкого заробітку вищевказані особи розкопали поховання та з метою пошуку матеріальних цінностей, підняли ґрунт з фрагментами решток похованих людей на поверхню.
Немирівська місцева прокуратура підтримуючи державне обвинувачення у цьому злочині буде вживати всіх дозволених законодавством заходів для притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб.
Розкрадачам могил загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.


    Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2884