Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2017

На контролі прокуратури Вінницької області перебуває стан досудового розслідування за фактом стрілянини в Теплицькому районі (фото)

Бершадська місцева прокуратура Вінницької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення біля зернового току в  с. Метанівка Теплицького району хуліганських дій невідомими особами, які застосовуючи травматичну зброю,  завдали місцевим жителям тілесні ушкодження.
Установлено, що зазначений конфлікт виник через спір щодо права користування приміщеннями зернового току. Невідомі особи з травматичної зброї нанесли  ушкодження 6 жителям с. Метанівки.
За вказаним фактом 31.05.2017 до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.
На даний час в порядку ст. 208 КПК України затримано 45 осіб, вживаються заходи щодо встановлення їх анкетних даних, а також встановлення осіб, які безпосередньо здійснювали постріли по мешканцях с. Метанівка, вирішуються питання щодо вручення повідомлень про підозру вказаним особам, а також звернення до суду з клопотаннями про обрання щодо них запобіжних заходів.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
                     
Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2300