Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2024

7 років за збут психотропних речовин. Прокуратурою готується апеляційна скарга на м’якість вироку (ФОТО)

Суд визнав обґрунтованими доводи прокурора Вінницької окружної прокуратури та визнав винуватим 21-річного вінничанина у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України – незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Прокурором доведено, що обвинувачений, систематично займався придбанням через Telegram-канал та зберіганням з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин – PVP та  МДМА (3,4-метилендіоксиметамфетамін), які планував збути у вигляді «закладок» на території міста.

Під час отримання чергового поштового відправлення з вмістом психотропних речовин зловмисник був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

Під час особистого обшуку у чоловіка було вилучено особливо небезпечну психотропну речовину – PVP загальною масою 68,1465 г та 1,1244 г особливо небезпечної психотропної речовини МДМА.

Під час судового розгляду чоловік стверджував, що психотропні речовини зберігав для власного вживання, а не з метою збуту.

Суд визнав підсудного винуватим у вчиненні інкримінованого злочину та призначив йому покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного на праві власності майна в дохід держави.  

Прокуратура категорично не погодилась із м’якістю призначеного судом покарання – готується апеляційна скарга.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 186