Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2024

На Вінниччині правоохоронці вилучили контрафактний алкоголь (ФОТО)

Вінницька обласна прокуратура у взаємодії з Управлінням стратегічних розслідувань у Вінницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області зупинила діяльність групи осіб, яка здійснювала незаконне виготовлення та розповсюдження контрафактних алкогольних напоїв.

У ході проведення 14 обшуків, вилучено 580 літрів готового фальсифікованого алкоголю в тетрапакетах та пластиковій тарі, 5900 літрів спирту, який зберігався у бочках і слугував сировиною для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, цигарки без марок акцизного податку, пакувальні матеріали, тару та 3 транспортні засоби, що використовувалися під час вчинення злочину.

            

Ділки постійно знаходять нові способи для приховування своєї незаконної діяльності. Так, контрафактна алкогольна продукція була розлита у тетрапакети із надписами «Сік яблучний натуральний».

Активна робота на цьому напрямку триває.

Просимо громадян сприяти правоохоронним органам шляхом надання інформації про такі факти до Вінницької обласної прокуратури усно на телефон «гарячої лінії» (0432) 67-22-06 або письмово – на електронну адресу [email protected].

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 300