Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2024

У Вінниці взято під варту чоловіка, у якого вилучено наркотиків на майже 2 млн грн (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури  повідомлено про підозру 36-річному жителю Дніпропетровської області за фактом незаконного  придбання, зберігання та перевезення особливо небезпечного наркотичного засобу та особливо небезпечної психотропної речовини у особливо великих розмірах, з метою їх збуту (ч. 3 ст. 307 КК України).

Установлено, що 05 січня 2024 року чоловік на власному автомобілі перевіз з Дніпропетровщини до Вінниці особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та особливо небезпечну психотропну речовину – PVP.

Неподалік Вінниці він був зупинений правоохоронцями.

У ході проведення обшуку, в багажному відсіці та салоні його автівки, вилучено більше 3 кг канабісу та майже 1 кг PVP. Їх орієнтовна вартість за цінами «чорного ринку» становить майже 2 млн грн.  

     

 

Наразі  підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу відділу поліції № 3 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 646