Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2023

Наркозбувачеві вручено повідомлення про підозру та до нього застосовано запобіжний захід (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури  викрито та затримано  мешканця Могилева-Подільського, який налагодив збут на території  міста особливо небезпечного наркотичногро засібу – канабісу та психотропної речовини – амфетаміну.

За даними слідства протиправну діяльність зі збуту  наркотиків розгорнув 31-річний місцевий житель. Заборонені в обігу речовини реалізовував за допомогою  месенджера «Telegram». Він неодноразово домовлявся про їх збут з «рук в руки» перевіреним особам. У ході оперативних закупок правопорушник реалізував наркотики та психотропні речовини на суму 3200 грн.

Наразі чоловікові вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України. Слідчим суддею задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням максимального розміру застави для даного злочину – 214720 грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області.

За таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 537