Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2023

Заступник керівника обласної прокуратури здійснила виїзний прийом громадян (ФОТО)

Організація роботи з розгляду звернень, особистого прийому громадян є одним із пріоритетних напрямів роботи органів Вінницької обласної прокуратури, що забезпечує реалізацію конституційного права громадян на звернення до органів державної влади. З метою забезпечення конституційного права громадян на звернення та особистий прийом галузевим відділом обласної прокуратури організовано особистий прийом громадян керівництвом Вінницької обласної прокуратури жителів Хмільницького району (територіальна юрисдикція Хмільницької окружної прокуратури).

Так, 18 жовтня 2023 року заступник керівника Вінницької обласної прокуратури Катерина Шевцова провела особистий прийом жителів Хмільницького району, які зверталися з питаннями щодо стану досудового розслідування по окремих кримінальних провадженнях. Окремі громадяни вважають, що порушені їхні права при підвищення тарифів за користування електроенергією, звільненні з роботи тощо. Також, на прийомі до заступника керівника обласної прокуратури звернулися внутрішньо переміщені особи з проханням надати роз’яснення щодо порядку забезпечення житлом та отримання коштів для відновлення житла.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівником окружної прокуратури.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Враховуючи віддаленість населених пунктів від місць дислокації окружних прокуратур особистий прийом громадян керівництвом обласної прокуратури здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференції та скайп-зв’язку.    

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів обласної прокуратури

кількість переглядів: 1023