Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2017

Затриманому посадовцю ДВС вручено повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу і відсторонення від посади (ОНОВЛЕНО)

Слідчим слідчого відділу прокуратури Вінницької області, за погодження з процесуальним керівником, службовій особі одного із відділів державної виконавчої служби м. Вінниці Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Посадовець вимагав та отримав від заявника неправомірну вигоду в сумі 40 тис грн за позитивне вирішення питання на користь останнього у виконавчому провадженні, та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб і відсторонення його від посади.
Клопотання скеровано на розгляд до Вінницького міського суду.
Наразі за вказаним фактом у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення.
 
Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2756