Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2017

За клопотанням прокуратури області чиновника територіального управління Держпраці, що підозрюється в отримання хабара, судом взято під варту

За принципової позиції прокуратури області головному державному інспектору територіального управління Держпраці, що підозрюється в отриманні неправомірної вигоди, слідчим суддею  Вінницького міського суду 15.07.2017 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб з можливістю внесення застави у сумі 134 тис. грн. та останнього відсторонено від посади.
Окрім того, судом  вирішено питання щодо накладення арешту на майно вилучене в  управлінні під час проведених правоохоронцями обшуків. 
Наразі проводяться слідчі дії щодо причетності до скоєного та інших злочинів керівництва управління Держпраці у Вінницькій області.

Довідково. Згідно ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням),  передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади, чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2045