Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2017

Прокуратурою Вінницької області розпочато досудове розслідування за фактами притягнення завідомо невинного учасника АТО до кримінальної відповідальності та порушення його права на захист

Слідчим слідчого відділу прокуратури Вінницької області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 372 та ч. 2 ст. 374 КК України, щодо притягнення службовими особами правоохоронних органів Могилів-Подільського району завідомо невинного учасника АТО до кримінальної відповідальності та порушення його права на захист.
На даний час у зазначеному кримінальному провадженні проводяться  слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального провадження.
За вчинені кримінальні правопорушення передбачені покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 3024