Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2017

Організатору злочинного угрупування оголошено про підозру

Працівниками прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 3 осіб, які підозрюються у вчиненні в складі організованої групи ряду особливо тяжких злочинів.
У ході досудового розслідування встановлено, що 24-річна уродженка Миколаївської області у вересні 2016 року організувала та очолила злочинну групу, яка вчинила ряд крадіжок грошових коштів та цінностей з торгівельних закладів на території Черкаської та Вінницької областей, а згодом вимушено припинили свою злочинну діяльність, оскільки були викриті та затримані працівниками поліції.
На даний час організатору злочинного угрупування оголошено про підозру за вчинення низки особливо тяжких злочинів, а судом всім членам групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Матеріальні збитки завдані діяльністю зловмисників складають понад 341 тисяч гривень.
Досудове розслідування за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) триває. Проводяться процесуальні дії для всебічного та повного дослідження обставин кримінальних правопорушень. Враховуючи тяжкість вчинених злочинів, зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2455