Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2016

Крадіїв золотих виробів з ювелірного магазину взято під варту

Нещодавно троє киян приїхати до Ладижина аби збагатитись незаконним шляхом. У торгівельно-розважальному комплексі «Європейський» з магазину «Мальва», що займається реалізацією ювелірних виробів, скоїли крадіжку ювелірних прикрас – браслетів з жовтого металу в кількості 25 штук різної форми та плетіння загальною масою більше 277 грам, чим завдали матеріального збитку на суму майже 420 тисяч гривень.
Оперативним шляхом особи зловмисників встановлено та доставлено їх у відділ поліції для з’ясування обставин події.
В цей же день зібрано достатню кількість доказів про причетність даних осіб до вчиненої крадіжки, що стало підставою для повідомлення всім зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, а саме – у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), кваліфікуючими ознаками якого є крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у сховище, що завдала значної шкоди потерпілому.
В ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що вказані особи можуть бути причетні до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Вінниччини та інших регіонів України.
З метою забезпечення проведення належного досудового розслідування та недопущення переховування вказаних осіб від органів досудового розслідування, Бершадська місцева прокуратура звернутись до суду з клопотаннями про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Ладижинський міський суд задовольнив клопотання прокуратури й обрав всім трьом зловмисникам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, що забезпечить належне проведення досудового розслідування, як на території м. Ладижин, так і інших регіонів України. 

https://www.youtube.com/watch?v=4nj-qCVdSdk

Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2014