Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2016

На Вінниччині викрито незаконне зберігання підакцизних товарів (фото)

Прокуратурою Вінницької області, за повідомленням обласного Управління Служби безпеки України, 01.06.2016 розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного зберігання підакцизних товарів в одному із зерноскладів, що розташований на території Могилів-Подільського району.
 Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби області.
За результатами спільно проведених першочергових слідчих дій у приміщенні зерноскладу, який розташований у безпосередній близькості до державного кордону України з Республікою Молдова, виявлено та вилучено 229 пластикових бочок зі спиртом загальним об’ємом понад 50 тисяч літрів та 28 прозорих поліетиленових мішків, в яких знаходились пластмасові ручки, що використовуються для упаковки алкогольних напоїв типу  «BAG-IN-BOX».
Також, проведено огляд ділянки Державного кордону України, під час проведення якого встановлено місце, де незаконно переміщували виявлені підакцизні товари.
За попереднім розрахунком державі заподіяно збитки у вигляді не сплати митних платежів та акцизного податку у розмірі 8 млн грн.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

            

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2592