Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2021

Результати виконання практичного завдання кандидатами на вакантні посади в Вінницькій обласній прокуратурі

Кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Вінницької обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня (далі – Комісія) проведено перший етап добору – виконання практичного завдання.

10.09.2021 на засіданні Комісії перевірено виконані кандидатами практичні завдання та виставлено загальні бали, які затверджені відповідним рішенням комісії.

Ознайомитися із списком кандидатів з набраними ними загальними балами за результатами першого етапу добору – виконання практичного завдання можливо за посиланням

 

ЗАГАЛЬНІ БАЛИ

 

Звертаємо увагу!

Відповідно до  розділу VІІІ Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454 (далі – Порядку) у разі наявності обставин, які не досліджувалися Комісією під час проходження кандидатом будь-якого етапу добору та могли вплинути на кількість набраних ним загальних балів, такі бали за підсумками кожного з етапів добору можуть бути предметом оскарження.

Скарга подається особисто кандидатом до Комісії (вул. Монастирська, 33, м. Вінниця) або на її електронну пошту [email protected] не пізніше 5 робочих днів від дня оприлюднення загальних балів за підсумком кожного з етапів.

У разі надсилання на електронну пошту Комісії документи оформлюються за правилами, визначеними у пунктах 2, 3 розділу IV Порядку.

Скарги розглядаються на засіданні Комісії впродовж 5 робочих днів після закінчення строку на їх подання з прийняттям рішень про задоволення або відмову в задоволенні.

Про прийняте рішення письмово повідомляється кандидат шляхом направлення листа на електрону пошту, вказану ним у заяві.

Повторні скарги та від інших осіб, а також подані з порушенням установленого строку та порядку не приймаються і не розглядаються.

 

кількість переглядів: 600